Holdbeskrivelser:

 

Børnehold:

Vores børnehold er for børn i alderen 6-10/11 år. Teknikker på vores børnehold er tilpasset børn i den aldersgruppe, men følger stadig de almindelige principper for Krav Maga. Vi ligger stor vægt på læring igennem leg, så det aldrig bliver kedeligt for barnet at træne hos os. Der vil på dette hold, også blive arbejdet med reaktionsmønstre når der er en stor fysisk forskel på barn versus ung/voksen, og hvad barnet skal gøre i disse tilfælde.

Ungdomshold:

Vores ungdomshold er for unge i alderen 10/11-15/16 år. Her trænes de samme teknikker som også trænes på vores voksenhold. Dog er intensiteten og kontakten lidt lavere end den er på voksenholdet. Hvis de unge er klar til det, vil der til tider forekomme let sparring på dette hold også. Der vil på dette hold, også blive arbejdet med reaktionsmønstre når der er en stor fysisk forskel på ung versus voksen og hvad den unge skal gøre i disse tilfælde.

Voksenholdet:

Vores voksenhold er for alle i alderen 16 år og opefter. Her trænes der efter alle principper indenfor Krav Maga, der vil til tider på dette hold være input fra anden kampsport, for at udvikle vores elever endnu mere. Når den enkelte elev er klar til det, vil der her forekomme sparring til træning.

Der vil på voksenholdet være fælles opvarmning, og når vi påbegynder tekniktræningen vil holdet blive delt op i begynder og øvet.

Basis og introhold:

Vores basis og introhold er for dem der aldrig har trænet Krav Maga før, eller for de elever der bare gerne vil have endnu mere styr på grundlæggende teknik. Vi vil her arbejde med bevægelse, angreb og forsvar mod slag og spark. 

Påkrævet udstyr:

PÅKRÆVET¤ - der vil være låneudstyr til begyndere.

Hold

Tandbeskytter

Skridtbeskytter IKM T-shirt Boksehandsker Benskinner Kamphjelm
Børnehold PÅKRÆVET   PÅKRÆVET      
Ungdomshold PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET      
Voksenhold PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET¤ PÅKRÆVET¤ PÅKRÆVET
Basis og introhold PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET