Holdbeskrivelser:

 

Ungdomshold:

Vores ungdomshold er for unge i alderen 10 -15/16 år. Her trænes de samme teknikker som også trænes på vores voksenhold. Dog er intensiteten og kontakten lidt lavere end den er på voksenholdet. Hvis de unge er klar til det, vil der til tider forekomme let sparring på dette hold også. Der vil på dette hold, også blive arbejdet med reaktionsmønstre når der er en stor fysisk forskel på ung versus voksen og hvad den unge skal gøre i disse tilfælde.

Krav Maga:

Vores Krav Maha hold er for alle i alderen 16 år og opefter. Her trænes der efter alle principper indenfor Krav Maga, der vil til tider på dette hold være input fra anden kampsport, for at udvikle vores elever endnu mere. Når den enkelte elev er klar til det, vil der her forekomme sparring til træning.

Der vil på voksenholdet være fælles opvarmning, og når vi påbegynder tekniktræningen vil holdet blive delt op i begynder og øvet.

Basis og introhold:

Vores basis og introhold er for dem der aldrig har trænet Krav Maga før, eller for de elever der bare gerne vil have endnu mere styr på grundlæggende teknik. Vi vil her arbejde med bevægelse, angreb og forsvar mod slag og spark. 

KM angreb:

Vores KM angreb hold, er et hold hvor der er udelukkende fokus på slag, spark og bevægelse. Her vil der blive lagt meget vægt på den korrekte teknik.

Krav Maga våben:

Vores Krav Maga våben er holdet hvor der vil blive trænet forsvar mod angreb med våben. Der bliver trænet forsvar mod slag og stik våben, samt forsvar mod trusler med skydevåben. 

KM Fighting:

Er vores hold hvor der er MEGET sparring. Her vil der også blive hentet inspiration fra andre grene af Kampsport, så det er ikke kun låst til Krav Maga teknik.

KM Pad work:

På vores KM Pad work hold vil der udelukkende blive arbejdet med spark, slag og combos på Focus pads og Thai pads. Der vil blive arbejdet med simple combos, både stationært og i bevægelse. Med ekstra fokus på tunge hårde angreb.

 

Påkrævet udstyr:

PÅKRÆVET¤ - der vil være låneudstyr til begyndere.

Hold

Tandbeskytter

Skridtbeskytter IKM T-shirt Boksehandsker Benskinner Kamphjelm
Ungdomshold PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET      
Krav Maga PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET¤ PÅKRÆVET¤ PÅKRÆVET
Basis og introhold PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET      
KM angreb PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET  
Krav Maga våben PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET  
KM Fighting PÅKRÆVET PÅKRÆVET   PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET
KM Pad work PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET PÅKRÆVET